BELANGRIJK bericht ivm busregelingGenkies,

Zoals jullie weten zijn de prijzen fors gestegen voor het verhuren van een bus, hierdoor zijn we genoodzaakt om de prijzen ook aan te passen.
Maar niet alleen de busprijzen maar ook het vastrijgen van een busmaatschappij die nog supporters wil en kan rijden, begint een probleem te vormen. Zo zijn er maatschappijen die geen personeel meer vinden om hun bussen te besturen .
De maatschappij die wel nog beschikken over voldoende personeel, vermijden het liefst de voetbalwedstrijden
Busmaatschappij De Zwerver is nog steeds de goedkoopste voor de thuiswedstrijden ( 350€ dit seizoen !) Deze had vorige maand niemand die ons wilde vervoeren .
Ronny de eigenaar heeft mij vandaag laten weten dat hij iemand heeft gevonden die nog wilt rijden onder enkele voorwaarden!
- Er mag niemand zitten de eerste rij van de bus beginnend van de chauffeur, dit omwille van corona
- Er mag geen drank geschonken worden tijdens de busrit, opnieuw een corona regel
- De bus moet proper blijven dus aub GEEN chips of dergelijks mee nemen tijdens deze korte rit.
- Volgens Ronny zijn een aantal bus deuren beschadigd geweest door ons..
- En zeker NIET meer op de ramen kloppen!
Genkies, ik begrijp dat enkele van jullie zich vragen zullen stellen over sommige regeltjes. Het meerijden en beschikken van een bus ligt dus in onze handen.
We snakken allemaal naar hoe het was, ik ook. Gebruik jullie gezond verstand zodat we terug kunnen genieten van de wedstrijden in het stadion.
Er kunnen wel pintjes en frisdranken gedronken worden voor de wedstrijd buiten naast de bus. Daarnaast kunnen jullie voor de bus vertrekt in Helchteren ook genieten van een frisse pint of wel aan de bus voor de club of bij Werner zelf!

Bedankt voor het begrip!
Greets and see you soon guys .