Europees

  info West Ham + Zagreb

    -    Voor wie de verplaatsing naar  West Ham als Zagreb gaat organiseren heb ik volgende gegevens nodig :

        1.    Naam + voornaam.

        2.    Transport .

        3.    Plaats van verblijf.

        4.    Datum aankomst + datum vertrek.


Gelieve mij de gegevens  te bezorgen voor de bestelling van de tickets zonder de juiste gegevens krijg ik de tickets NIET mee !!!!-       Europese verplaatsingen

Er zijn heel veel vragen over hoe en wat met de Europese verplaatsingen.  De informatie hieronder is niet in detail besproken maar nu toegevoegd op basis van de recentste informatie waarover wij op heden beschikken

 

-       West Ham

Ticketprijzen +-35 pond

Aantal tickets 2000

-       Bussen 

Touroperators en organisatoren van groeps- of busreizen die interesse hebben om een busplaats op Eurotunnel Le Shuttle te reserveren, kunnen telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen naar css@eurotunnel.com.

-       Covid

 Volledig gevaccineerd

 • Testen:
  • Wie volledig gevaccineerd is zal vanaf 4 oktober géén pre-departure test meer moeten laten afnemen, voor vertrek naar het VK.
  • Boek en betaal een COVID-19-test op dag 2 - af te leggen na aankomst in Engeland (geldt ook voor wie minder dan 2 dagen in het VK aanwezig zal zijn). U hoeft de test alleen af te leggen als u nog in Engeland bent.
  • Vul uw PLF in, in de 48 uur voordat u in Engeland aankomt.
  • Doe een COVID-19-test op of vóór dag 2 nadat u in Engeland bent aangekomen.
    
 • Quarantaine:
  • Wie volledig gevaccineerd is: geen quarantaine.
 • PLF: het invullen van het Passenger Locator Form (zie link(externe link)) blijft nodig in elk scenario (gevaccineerd/niet gevaccineerd).

 

 Niet volledig of niet gevaccineerd

 

De meeste passagiers komen aan in Engeland, dit zijn de regels bij aankomst in Engeland.

Het Passenger Locator Form(externe link) en een pre-departure-test PCR (72 H) of antigeen (48 H) test voltooien voor aankomst in Engeland, naast een gereserveerde en betaalde test op dag 2 en 8 na aankomst (zie reservatie en betaling(externe link)).

Quarantaine thuis of op de plek waar u verblijft voor 10 dagen.

Als u minder dan 10 dagen in Engeland bent, moet u in quarantaine voor de tijd dat u hier bent. U dient testen voor dag 2 en dag 8 vooraf te boeken. U hoeft de tests alleen af te leggen als u nog in Engeland bent.

 

-       Zagreb

Voor Zagreb zijn we nog bezig met het verzamelen van de info.De UEFA heeft het licht op groen gezet voor uitsupporters in alle Europese competities. Samen met het OSV en onze SLOs zijn we druk bezig met het bundelen van alle informatie over onze drie uitwedstrijden in de UEFA Europa League. Te beginnen met donderdag 16 september, dan spelen we in Wenen tegen Rapid Wien. 

Zaterdagvoormiddag ticketverkoop via supportersclubs van het OSV in Themacafé

De ticketprijs voor deze wedstrijd bedraagt 28 euro. Tickets kan je bestellen via de supportersclubs van het OSV of je kan nu zaterdag, 11 september, tussen 10.00 en 12.00 uur naar het Themacafé komen voor een ticketverkoop. Deze vindt plaats in de kleine zaal naast de loketten van de Ticketshop. Opgelet: je kan hier enkel cash betalen. 

Richtlijnen om de wedstrijd te mogen bijwonen

In Oostenrijk mogen stadion volledig gevuld worden. De regelgeving is vergelijkbaar als voor onze thuiswedstrijden. Om in het stadion te geraken, moet je in orde zijn met één van onderstaande regels:

 • Je bent volledig gevaccineerd
 • Je hebt een COVID-19-besmetting gehad en bent in het bezit van een herstelcertificaat
 • Je bent in het bezit van een negatieve PCR-test of antigeentest. Een PCR-test is 48 uur geldig, een antigeentest 24 uur. Let wel: de test moet geldig zijn tot na het matcheinde.

Bovenstaande opties kunnen makkelijk aangetoond worden via de QR-code in de CovidSafeBE-app of via het downloadbaar COVID-certificaat via MijnGezondheid. Zoals bij onze thuiswedstrijden moet je om het stadion te betreden ook je toegangsticket en identiteitskaart bij je hebben. 

Informatie over West Ham en Dinamo Zagreb

Voor de overige uitwedstrijden in de poules van UEFA Europa League zijn we alle informatie nog aan het verzamelen. Van zodra we hierover beschikken, zullen we communiceren.


Met sportieve groeten,


OSV  / Racing 90 Helchteren